Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Інформуємо мешканців громади, що на Полтавщині представлено звіт про якість та доступність для потребуючих послуг у секторі юстиції.

Дата: 22.05.2024 16:21
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

   Результати аналізу, зокрема, ґрунтуються на піврічній діяльності в області Громадського центру правосуддя Полтавщини (ознайомитися можна тут: https://drive.google.com/file/d/1FFlTdhH54PBLT68mo6NCZVm11sy9i-4E/view?usp=sharing).

Засновниками проєкту, який підписав Меморандум про співпрацю з Полтавською районною радою, стала громадська організація «Центр соціальної адаптації», яка впродовж останніх дев’яти років надає соціально-адаптивну допомогу учасникам бойових дій, родинам полеглих захисників України та внутрішньо переміщеним особам. Також організація звертає увагу і на проблемах інших соціально-вразливих верств населення. Громадський центр правосуддя Полтавщини створено в рамках Програми USAID «Справедливість для всіх». Комплексні послуги включають надання безоплатної первинної правової допомоги та психологічної допомоги для соціально-вразливих груп громадян. Учасники бойових дій та їхні родини, жінки-ВПО, особи з інвалідністю та діти, які постраждали від збройного конфлікту – ось далеко не повний перелік цільової аудиторії проєкту. Заплановані тренінги, семінари та виїзні прийоми громадян юристами-консультантами, експертами з правових та юридичних питань, психологами та іншими фахівцями дають можливість бенефіціарам проєкту краще адаптуватися і розпочати новий етап свого життя на території нашої області.

Більше з можливостями правової та психологічної допомоги незахищеним верствам населення можна ознайомитися на сторінках ініціативи:

Фейсбук https://www.facebook.com/profile.php?id=61555126019317

Телеграм t.me/gsp_pl

Інстаграм https://www.instagram.com/co.gcp_pl/

Записатись на прийом до фахівця центру можна за телефоном +380668889766

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь