Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Перші кроки до проектування мереж централізованого водовідведення

Дата: 22.02.2018 17:17
Кількість переглядів: 520

     21 лютого 2018 році в ході робочої зустрічі з менеджером ТОВ „Коммерс енерджі“ селищний голова Олександр Троцький та перший заступник Анатолій Срібний обговорили можливості проходження мереж централізованого водовідведення та споруд на них у реальних умовах смт. Козельщина для виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання топографічно-геодезичних і інженерно-геологічних вишукувань.

   Раніше для з’ясування можливості використання наявного генерального плану смт. Козельщина, як основу для проектування будівництва мереж централізованої каналізації та підключення їх до існуючих очисних споруд, зустрічалися з радником з питань просторового планування Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування Олександром Панковом.

      Будівництво мереж централізованого водовідведення є актуальним питанням районного центру для вирішення проблем забруднення довкілля, а також зменшення навантаження жителів смт. Козельщина на оплату послуг з вивезення рідких побутових відходів.

     На сьогодні рідкі побутові відходи з каналізаційних вигрібних ям багатоповерхових будинків та індивідуального житлового сектору перевозяться асенізаційним автомобілем на поля фільтрації та частково (30%) – на очисні споруди, що введені в дію у 2016 році. Лише з двох п’ятиповерхових будинків рідкі побутові відходи перекачуються каналізаційною насосною станцією на очисні споруди. Природний процес очищення стічних вод на полях фільтрації відбувається дуже повільно, а скидання шкідливих речовин є безперервним. Потужність першої черги очисних споруд «БІОСОФ» у результаті експлуатації є недостатньою для селища.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь