Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустрічайте черговий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 01.12.2020 11:44
Кількість переглядів: 2472

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».  У черговому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства.

 Пандемія коронавірусної інфекція внесла значні зміни в життя  пересічних громадян. Про те, які законодавчі новації та карантинні обмеження пов’язані з пандемією введені в Україні у листопаді читайте у черговому випуску газети.

Фото без опису

 

   1 листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Про те, як працюють соціальні працівники у Щербанівській   ОТГ у рубриці «Актуальна тема» інформує директорка Центру надання соціальних послуг Щербанівської сільської ради Тамара Білоброва.

Про посаду старости, їх повноваження, особливості роботи та порядок їх  обрання  читайте у черговому  номері видання.

 Листопад виявився багатим  на визначні дати. Так, 20 листопада відзначався Всесвітній день дитини. Про те, які права мають діти та як їх можна реалізувати читайте у  інформації від наших партнерів представників Управління у справах сім'ї, молоді та спорт Департамент культури, молоді та спорту Полтавської міської ради.

 З 25-го листопада, в Україні стартує акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року офіційно підтримується міжнародною спільнотою. Метою цієї кампанії є привернення уваги громадськості до проблем гендерно зумовленого насильства.

 Про те,  де особам, постраждалим від домашнього насильства шукати допомоги та досвід роботи притулку для жінок, які постраждали від домашнього насильства у Полтаві  читайте у рубриці «Інтервю з експертом» за участю директорки притулку Олени Чикурової.

Чому важливо державним службовцям дотримуватися правил етичної поведінки   читайте у матеріалі  фахівців Північно-східного офісу Держаудитслужби.

Знайомимо читачів з роботою наших партнерів.   Як діє сектор з ювенальної пробації, його основні повноваження  читайте у черговому випуску видання. 

 У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із фахівчинею  Миргородського бюро правової допомоги Наталією Пищимухою.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  адвокат консультує та фахівці системи БПД консультують.

Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіагалерею з найцікавішими відеоконсультаціями за участю фахівців  системи БПД.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь