Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Козельщинський районний сектор ГУ ДСНС попереджає

Дата: 02.07.2020 16:13
Кількість переглядів: 8335

 

Козельщинський районний сектор ГУ ДСНС України у Полтавській області звертається до всіх співвітчизників та гостей нашого краю з проханням дотримуватися елементарних правил поведінки під час відпочинку на водних об'єктах!

Фото без описуКупаючись, не запливайте за огороджувальні буї, не залізайте на технічні та попереджувальні знаки, не підпливайте до човнів, а також не стрибайте у воду із плавзасобів, непристосованих для цього споруд, в місцях, де невідомі глибина та стан дна водойми.

Небезпечно організовувати ігри на воді, пов’язані з пірнанням, захватом чи штовханням тих, хто купається поруч. Однією з основних небезпек, що призводять до трагічних ситуацій, є купання в нетверезому стані. Відповідально поставтеся до власного життя та здоров'я. Тверезо розраховуйте свої сили та можливості! Не намагайтеся довести друзям чи знайомим свою майстерність. Необдуманий вчинок може коштувати Вам надто дорого!

У жодному разі не залишайте дітей без нагляду! Постійно тримайте їх поруч з собою, спостерігайте за їхньою поведінкою, пояснюйте їм правила безпеки! Пам'ятайте, що навчити дитину жити безпечно можна лише на власному прикладі. Ви – взірець поведінки для вашої дитини.

 

Начальник Козельщинського РС                                                        Андрій Остапенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь