Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася двадцята сесія Козельщинської селищної ради сьомого скликання

Дата: 08.11.2019 15:19
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

 

 

   Двадцята сесія Козельщинської селищної ради сьомого скликання відбулася 07 листопада у не зовсім звичному місці. Саме Козельщинський ліцей гостинно відчинив свої двері для депутатів та членів виконкому. Це місце селищний голова Олександр Троцький вибрав не випадково – так він хотів показати присутнім куди саме спрямовуються кошти, виділені на розвиток освітньої галузі.
Приємно вразив усіх виступ дівчат 9-А класу, які показали презентацію і закликали присутніх підтримати та проголосувати за проєкт №65 «Територія комфорту в Козельщинському ліцеї».
Фото без опису
Сесії передувало засідання постійних комісій. У перерві директор ліцею Наталія Івашина запросила гостей на невелику екскурсію: показала класи, обладнані за сучасними технологіями, кімнати нової української школи та оновлену після ремонту їдальню.
Розпочалася сесія з питання внесення змін до показників бюджету. Окрім перерозподілу коштів для фінансування галузі освіти та культури, ЖКГ та селищної ради, також виділено кошти на функціонування Козельщинського бюро правової допомоги в сумі 4,0 тис. грн., Козельщинської районної організації ветеранів - 5 тис. грн., Центру надання адміністративних послуг Козельщинської РДА - 3 тис. грн. та місцевого осередку ГО ВФСТ «Колос» - 10,5 тис. грн.
Кошти в сумі 460,8 тис. грн., заплановані на придбання легкового автомобіля для потреб виконавчого комітету, вирішено перенаправити на купівлю трактора МТЗ-82.1 для КП «Козельщина».

Фото без описуПитання затвердження звіту про виконання бюджету за 9 місяців 2019 року розглянуто більш детально. Олександр Троцький зазначив, що фактично план надходжень виконано на 90,7% (до бюджету надійшло на 3,9 млн. грн. менше, ніж було заплановано). Але вже у жовтні місячний план виконано на 152%, що в загальному склало 97% виконання.
Для використання 468,4 тис. грн. залишку інфраструктурної субвенції необхідно було внести зміни до Плану соціально-економічного розвитку Козельщинської ОТГ на 2019 рік. Також депутати одноголосно підтримали рішення про передачу нового екскаватора-навантажувача Lovol 630A на баланс КП “Козельщина».
Традиційно найбільш розлогий блок порядку денного стосувався врегулювання земельних питань, по яких також були прийняті відповідні рішення.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь