A A A K K K
для людей із порушенням зору
Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Скажи рятувальникам дякую!!!

Дата: 19.09.2019 15:54
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

 

 

   Скажи їм дякую! – Їм це – представникам рятувальної служби, які нещодавно відзначили своє професійне свято, - День рятівника. Дякуємо простим хлопцям і дівчатам, на яких можна розраховувати, які завжди поруч і готові допомогти. Дякуємо за наш спокій, який вони охороняють кожного дня. Дякуємо!!!

В рамках відзначення «Дня рятівника» 19 вересня 2019 року в приміщенні Козельщинського ліцею фахівцем Козельщинської районної філії Полтавського ОЦЗ Мариною Касай було проведено спортивно-профорієнтаційний груповий захід «Зустріч з професією». На захід запросили учнів 10-11 класів ліцею, вчителів та представників районного відділення ДСНС України в Полтавській області.

         Свято пройшло в теплій дружній атмосфері. Олександр Радченко ознайомив школярів з особливостями роботи працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, працівників інших спеціальних формувань. Пожежники наочно показали дітям і всім присутнім як працює пожежно-рятувальна техніка. Учні з великим задоволенням приміряли пожежне обмундирування. Були проведені: вікторина «Що ви знаєте про надзвичайні ситуації», конкурс малюнків та конкурс творів «Знай поведінку з вогнем обережну», а також спортивна естафета на якій ми визначили найкращого рятівника Козельщинського ліцею.Фото без опису

         Присутні були задоволені такою зустріччю, взяли для себе багато корисного і нового, зрозуміли, що професія рятівника надзвичайно небезпечна, але одночасно і дуже почесна. Переконалися, що, обираючи професію, необхідно обов'язково врахувати свої нахили, здібності, особисті та громадські інтереси, зрозуміли, що значення професії у житті людини залежить не стільки від характеру роботи, скільки від того, як до неї ставиться сама людина, наскільки професія відповідає її запитам і можливостям.

Матеріал підготувала провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Козельщинської районної філії Полтавського ОЦЗ Касай М.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь