Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зустрічайте святковий, серпневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 02.09.2021 15:58
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

 

   Про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства. новини від партнерів та найактуальніші юридичні коментарі читайте у серпневому випуску газети.

У серпні наша країна відзначає важливе державне свято - 30-ту річницю незалежності України. З нагоди державного свята приймайте вітання від голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова, голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького та директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександра Черчатого.

Наприкінці серпня на Полтавщині традиційно проходить Національний Сорочинський ярмарок, який є одним із найвідоміших ярмарків в Україні, що відбувається в селі Великі Сорочинці Миргородського району на Полтавщині. Фахівці системи БПД Полтавщини не залишаються осторонь важливих культурно-мистецьких подій, обласних, загальноміських заходів. Участь у Національній Сорочинській ярмарці для правників області вже є доброю правовою традицією. Як фахівці системи БПД ярмаркували та громадян консультувати про це читайте у серпневому випуску видання.

Про особливості одноразового добровільного декларування читайте у рубриці «Інтерв’ю з експертом», де в.о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко знайомить читачів з основними законодавчими новаціями.

Як створити недискримінаційне середовище у школі та про алгоритм дій директора навчального закладу читайте у матеріалі від  фахівців Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області.

У рубриці «Життя ОТГ» успіхами Пирятинської громади Полтавської області ділиться її

голова Андрій Сімонов.

Про Обласний молодіжний центр як майданчик для активної та креативної молоді Полтавщини читайте у рубриці «Новини від партнерів».

У рамках відзначення 30-ї річниці Дня незалежності України Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області ініціював проведення патріотичного онлайн челенджу «Моя незалежність». У рубриці «Форми роботи БПД» знайомтеся з відео учасників.

Як робота у системі БПД сприяє самореалізації та розвитку, про успішні приклади захисту прав клієнтів розповідає очільниця Чорнухинського бюро правової допомоги Жанна Шульга у рубриці «Людина права».

Про найцікавіші роз’яснення правового характеру дізнавайтеся з постійних рубриках видання: сторінка адвокат консультує, фахівці системи БПД консультують та консультації «WIKILEGALAID».

У кожному номері видання читачі мають можливість ознайомитися із зразками документів, прикладами успішної практики системи БПД. З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

Приємного читання!

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSuO6cWF26mBQTkYilICpG_tpM5sIMmsoeWz_iD3WOVq7r2-fCAUPn3d6xRulPfabitnUnm7KlHoygV/pub?start=true&loop=false&delayms=3000&slide=id.ge9f89b8aa9_0_102

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь