Козельщинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Презентація роботодавця

Дата: 28.08.2019 11:19
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

 

 

       Для більш якісного підбору працівників та ознайомлення шукачів роботи з підприємством, 23 серпня 2019 року в Козельщинській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості проведено Презентацію роботодавця ТОВ «ФЕРРОСТРОЙ» (м. Горішні Плавні).

 Учасниками заходу стали 10 безробітних. Їх проінформовано про такі актуальні вакансії, як: електрогазозварник, електрослюсар з ремонту електричних машин, слюсар – ремонтник, монтажник з монтажу сталевих та залізобетонних конструкцій; ознайомлено з особливостями роботи, з характером та умовами праці, з розміром заробітної плати.

Начальник відділу надання соціальних послуг Мартиненко Вікторія Валентинівна розповіла присутнім про ситуацію на ринку праці, про потребу в професійному розрізі, про можливість професійного навчання у професіи?но-технічних навчальних закладах з наи?кращою матеріальною базою та висококваліфікованим викладацьким складом, що мають ліцензіі? щодо надання освітніх послуг, дозволяючи після закінчення навчання видавати документи державного зразка. 

Пріоритет у навчанні безробітних належить центрам професіи?но-технічноі? освіти Державноі? служби заи?нятості. Основні переваги ЦПТО ДСЗ у порівнянні з іншими закладами освіти – стислі терміни навчання; врахування при організаціі? навчального процесу особливостеи? дорослого населення; сучасна матеріальна база; тісна співпраця з роботодавцями; використання інтерактивних методів навчання.

«Презентація роботодавця» пройшла дуже цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували за приділену увагу.

 

Підготувала провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг  Лучко Наталія Петрівна  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь